top of page

Consumenten veranderen snel.
Verander sneller. 

Consumenten veranderen sneller dan de data van vandaag. Door de vele maatschappelijke en technologische veranderingen, veranderen noden en wensen even snel. Sterker nog, ons gedrag, noden en wensen worden meer en meer versnipperd en de economische vergelijking van prijs/kwaliteit lijkt hopeloos verouderd. Keuzes worden gemaakt op basis van prijs/kwaliteit/maatschappij/planeet/community/transparantie/good governance/enz.
Hoog tijd voor een langetermijnvisie en -aanpak in business, marketing én innovatie. Eentje gebaseerd op uw future customer en communities. 

Stap in onze wereld van verwondering en vooruitzicht,
waar strategie en creatief denken wordt omgezet in visie 

Wij zijn een multidisciplinair team van verschillende strategische expertises in trend forecasting, data science, cultural research, merkpositionering, marketing (business)strategie, innovatiestrategie en creative design.

Wij brengen graag de toekomst tot leven en organiseren inspirerende events en tentoonstellingen. En wij werken met experts, think thanks, gamechangers en out-of-the-box denkers en doeners.

Zo zijn we ook deel van &KOO, het Collaborative Intelligence netwerk. Dit geeft ons toegang tot allerlei expertises in markcomm, technologie, intelligence en talents.

Consumer Culture

Vergeet persona's. Mensen gedragen zich zoals de communities waartoe ze behoren. Met onze unieke methodologie brengen we je future communities tot leven (strategie & visualisatie) en werken we een future community transformatiestrategie uit.

Future go-to-market strategie

Wij helpen bedrijven met het creëren van een langetermijnvisie, mogelijke toekomstscenario's en een future go-to-marketplan voor 5 jaar met per jaar duidelijke dileverables en actieplannen.

Merkstrategie

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van sterke relevante merken. Wij helpen je merk (purpose) evolueren (of creëren) vanuit de maatschappelijke, economische en ecologische context van vandaag en morgen. 

Inclusivity & diversity

 

Identiteit en cultuur is vandaag gelaagder en vloeibaarder dan ooit. Met leadership workshops leren we jouw organisatie diversiteit in de brede zin te omarmen en eigen te maken. 

Empathie design & innovatie

Onze ideation-methodologie is een combinatie van creative ideation, diversiteit en future cultural science. Op deze manier bouwen we samen aan een innovatiestrategie die toekomstvriendelijk is in de brede zin van het woord. 

FutureKind inspiratie & trend consultancy

 

Wij zijn future curators. Wij hebben een enorme passie voor trends, bewegingen en veranderingen. Dit kunnen we omzetten in Future Inspiration workshops/days voor bedrijven maar evengoed een prikkelende out-of-the-box tentoonstelling, een whitepaper of trendrapport..

En ja, ook heel veel keynotes. 

Diensten

Sphere on Spiral Stairs

The past is the present.
The future is now.

bottom of page