top of page

KEYNOTE

UTOPAI
AI FUTURES

De ontwikkeling en brede uitrol van AI op verschillende domeinen van de maatschappij heeft impact op innovatie, technologie, bedrijfsvoering, marketing en onze manier van leven.

 

Met deze keynote beginnen we aan een reis naar het hart van één van de meest transformerende krachten die onze wereld vormgeven. We duiken in de diepgaande implicaties, de grenzeloze mogelijkheden en de ethische overwegingen van AI bij het vormgeven van industrieën, economieën en het weefsel zelf van de samenleving.

 

Van intelligente automatisering tot machine learning en zelfs hybrid Ai - want ja, wat als AI straks ook geuren en smaken kan nabootsen?-  laten we samen ontdekken hoe AI een revolutie teweegbrengt in ons leven, innovatie aanjaagt en onze collectieve toekomst opnieuw vormgeeft. Welkom in UtopAI.

ANDERE KEYNOTES?

"Artificial intelligence will reach human levels by around 2029. Follow that out further to, say, 2045, we will have multiplied the intelligence, the human biological machine intelligence of our civilization a billion-fold."
Ray Kurzweil

lancome.jpeg
Image by Google DeepMind
Scherm­afbeelding 2023-09-12 om 11.04.05.png

"FutureKind offers carefully curated keynotes and experiences aimed at inspiring future growth for ambitious brands"

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page