top of page

KEYNOTE

RETAIL FUTURES

Welkom bij een boeiende verkenning van de toekomst van retail! Tijdens deze reis duiken we in de cruciale onderwerpen die de winkelervaring opnieuw zullen definiëren. Bereid je voor op de transformerende kracht van AI-gestuurde personalisatie, waarbij elke interactie wordt afgestemd op individuele voorkeuren en een diepere band ontstaat tussen consumenten en merken.

Maar dat is nog maar het begin. We zullen ook de 'immersive experiences' onthullen die shoppers kunnen verwachten. Belevingen waar de virtuele en augmented realiteit naadloos samensmelten met de fysieke wereld.

We onderzoeken eveneens de shift naar meer duurzaamheid. Ontdek in dit tijdperk van verhoogd milieubewustzijn hoe innovatieve oplossingen een nieuwe vorm geven aan toeleveringsketens, verpakkingen en productlevenscycli, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een verantwoordelijker en milieuvriendelijker ecosysteem voor de retail.

Afhankelijk van uw business kunnen we dieper ingaan op de specifieke veranderingen binnen onderwerpen zoals voeding, mode, design, de 'pet' industrie en zo veel meer. Laten we samen de trends, technologieën en strategieën verkennen die de manier waarop we winkelen en zakendoen de komende jaren vorm zullen geven.

ANDERE KEYNOTES?

lancome.jpeg
861170-jacquemus-x-galeries-lafayette-haussmann-pop-up-installations-geantes-cafe-et-march
biggest-change-stores-have-seen-over-past-few-years-addition-screens-she-said-store-evolvi

"FutureKind shows that circular retail strategies are top of mind, customer experience goes extra-ordinary and future shopper segmentation is key to offer new ways for growth."

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page