top of page

KEYNOTE

REGENERATION & NEW MATERIALS FUTURES

Overconsumptie, vervuilende materialen, greenwashing,... we doen het niet al te best als het over zorgen voor de planeet gaat. Toch zijn er heel wat initiatieven om het beter te doen. Zowel in de maakindustrie als in productinnovatie en way of living zien we inspanningen om de wereld een meer duurzame plek te maken.​

Niet enkel de planeet, ook de consument eist meer transparantie, minder vervuiling en producten en diensten die regeneratief zijn.  Welke innovaties zien we? Welke nieuwe materialen bieden hoop op een gezondere toekomst? Welke impact hebben ze op verschillende sectoren en hoe kan jouw bedrijf ermee aan de slag?​

Boek onze keynote over de toekomst van duurzaamheid en begrijp hoe deze trend impact heeft op organisaties, producten en diensten. 

ANDERE KEYNOTES?

lancome.jpeg
SPACE10-–-Regenerative-Futures-–-AI-Design-Competition-–-Overall-Winner-–-Visual-by-Kedar-
Hero-Image-7-–-SPACE10-–-Home-Computing-–-Carbon-Banks-–-Photo-by-Zunc-Studio-–-03-–-Web-1

"FutureKind explores with designers, product developers, curators, scientists and artists new materials, new regenerative methods and refreshing insights in the complexitiy of building a sustainable future."

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page