top of page

KEYNOTE

NEXT-GEN FUTURES

Welkom bij een thought-provoking cultuurexploratie van de toekomst van de jongere generaties en een daarmee gepaard gaande nieuwe mindset dat alle leeftijden beïnvloedt. Deze presentatie is een opwindende reis door het veranderende landschap van maatschappelijke normen, waarden en expressie voor de doelgroepen van morgen.

 

Terwijl we door dit dynamische terrein navigeren, ontdekken we de opkomende trends, houdingen en gedragingen die het culturele weefsel van morgen vormgeven. Van het snijvlak van technologie en creativiteit tot de herdefiniëring van identiteit en gemeenschap, verdiep je samen met ons in het transformerende potentieel van de volgende jongeren generaties en de diepgaande implicaties op alle leeftijdsgroepen en mindsets.

ANDERE KEYNOTES?

lancome.jpeg
DTS_CHAOTIC_BEAUTY_1.jpg
DTS_Young-Latin_0046 (2).jpg

"FutureKind ideates and creates with different youth target groups and next-gen mindsets to get a genuine understanding of their need states today and tomorrow."

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page