top of page

KEYNOTE

INDUSTRIAL FUTURES
XR/AI/
DIGITAL TWIN TECHNOLOGY

De industriële toekomst wordt vooral gekenmerkt door een doorgedreven efficiëntie, snelheid en service-gerichtheid van verschillende industriële toepassingen. Productie in de hoedanigheid die we nu kennen, hoe technologisch hoogstaand het ook kan zijn, zal beïnvloed worden door AR, XR en digital twin technologie. Maar hoe?

 

Ook sectoren zoals de gezondheidszorg zullen een drastische verandering kennen net omwille van de inzet van digitale tweelingen voor onderzoek, studie en verbeterde toepassingen. Net zoals AI eveneens onderzoek gaat domineren op zoek naar meer en andere mogelijkheden met een boost aan innovatie en baanbrekende oplossingen.

 

Met deze keynote leggen we heel wat toepassingen bloot van de vele mogelijkheden in de toekomst van industriële vooruitgang en tonen we heel wat nieuwe innovaties die het verschil gaan maken de komende jaren. 

ANDERE KEYNOTES?

lancome.jpeg
Image-for-Nokia-1.jpeg
29497fd3b1b73acdcaef875590058efd.jpeg

"Futurekind offers an in-depth perspective on new business models and the future of VR/AR/AI/digital twin technolgy in an industrial context"

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page