top of page

Keynote: Inclusion & Diversity

lancome.jpeg

Inclusie & Diversiteit

Inclusie, een buzz-word van deze tijd waar heel vaak niet verder wordt gekeken dan een checklist waar ondergerepresenteerde groepen moeten verschijnen in externe of interne communicatie.

FutureKind kijkt verder dan dat. Wat zijn inclusieve productontwikkelingen? Wat met UX? Welke minderheden worden nu nog niet voldoende bediend op de markt en hoe kunnen we dit optimaliseren? Boek deze keynote nu!

The Future of I&D bij jou? Boek nu!

Soraya keynote wellbeing event

De nieuwe consument

We leven in een hyperdiverse samenleving en het is dan ook maar logisch dat onze producten en diensten hand in hand gaan met die samenleving. In een grootstedelijke context zijn verschillende communities (los van etniciteit) aan het boomen en de markt volgt niet even snel.

Nieuwe - meer niche- doelgroepen en communities ontwikkelen zich waardoor het veel interessanter  is op zoek te gaan naar dat wat ons verbindt, dan dat wat ons verschillend maakt. 

Binnen dit topic hebben wij bij FutureKind heel wat insteken voor keynotes... van de nieuwe moslimconsument , tot empathie-design, inclusiviteit in de metaverse, game-industrie en nog veel meer. 

lacoste campagne

"Futurekind offers fresh perspectives on a more inclusive and diverse society for brands and businesses."

Ontdek hier welke inspiratiesessies we nog kunnen geven (of althans een greep uit wat we hebben...)
 

Kristel keynote foto_edited.jpg

Onze klanten en partners

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

Wil je graag een presentatie op maat?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

bottom of page