top of page

KEYNOTE

HEALTH & WELLBEING FUTURES

Nadat de nationale gezondheid in het gedrang kwam kreeg de wereldbevolking een wake up-call: (mentale) gezondheid is belangrijker dan ooit en heeft impact op elk onderdeel van de maatschappij. Maar ook de komst van AI en meer aandacht voor vrouwen in welzijn en gezondheid , creëert een heel nieuw speelveld voor innovatie in welzijn.

 

Ontdek hoe onze toekomst eruit ziet rond deze menselijke empathische thema's en haar effect op maatschappelijke verandering, werkinvulling, innovatieve producten en diensten, nieuwe businessmodellen, technologie en zo veel meer.  

ANDERE KEYNOTES?

lancome.jpeg
Na het sporten
2041bdda90669af88e9f9cc970a839b9.jpg

"FutureKind can help with refreshing insights and inspiration to build momentum in a whole new era of health and wellbeing relevance".

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page