top of page

TRENDRAPPORT

NEO-DEMOGRAFIE

Het trendrapport Neo-Demografie biedt unieke inzichten in het einde van generationele marketing en waarom merken consumenten beter kunnen benaderen op (community)gedrag dan op leeftijd.

Generationele inzichten geven zeker een deel van de cultuur weer en bieden interessante inzichten in maatschappelijke veranderingen. Maar om een degelijke segmentatiestrategie neer te zetten, producten en diensten te ontwikkelen of een marketingplan tot een succes te brengen, is er meer nodig dan te kijken naar leeftijdovereenkomsten. 

 

We leven namelijk in een heel diverse samenleving waar leeftijd eerder een mindset is dan een gegeven. Waar mensen zich gedragen zoals de communities waartoe ze behoren - dus volgens gedrag, noden, wensen, passie en meningen. 

Oranje schaduw

DOWNLOAD HIER HET TRENDRAPPORT
NEO-DEMOGRAFIE

1.png
Scherm­afbeelding 2023-09-12 om 23.37.23.png

NEW CONSUMER INSIGHTS WORKSHOP

Houdt uw merk of innovatie rekening met unieke doelgroepinzichten?

Werkt u nog met persona's of gebruikt u enkel demografische inzichten van bijvoorbeeld Gen Z en Millennials voor uw marketing? Dan is onze Neo-Demografie Ideation Werksessie van een halve dag een game-changer voor uw aanpak.

  

Tijdens deze werksessie beantwoorden van vragen als: 

  • Wie zijn onze klanten vandaag en morgen en welke opportuniteiten laten we liggen?(Marketingcommunicatie) 

  • Waar moeten we ons de komende 1, 3, 5 jaar op richten? (Strategische planning) 

  • Welke quick wins en welke langetermijnontwikkelingen moeten we best doen om te overleven in een continu veranderende markt? (Innovatie)

We starten deze sessie altijd met een inspiratiepresentatie. We begrijpen maar al te goed dat bedrijven niet altijd meer onderzoek nodig hebben, maar eerder hulp zoeken om zich te concentreren op de meest waardevolle inzichten, zodat ze de juiste strategische initiatieven kunnen prioriteren en, nog belangrijker, actie kunnen ondernemen. 

Onze Neo-Demografie Ideation Werksessie helpt u dit helder te krijgen.

 

Geïntereseerd? Neem vrijblijvend contact op.

  

3.png

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page