top of page

Keynote: Sustainability

Hero-Image-7-–-SPACE10-–-Home-Computing-–-Carbon-Banks-–-Photo-by-Zunc-Studio-–-03-–-Web-1

Sustainability & New Materials

Overconsumptie, vervuilende materialen, greenwashing,... we doen het niet al te best als het over zorgen voor de planeet gaat. Toch zijn er heel wat initiatieven om het beter te doen. Zowel in de maakindustrie als in productinnovatie en way of living zien we inspanningen om de wereld een meer duurzame plek te maken.

Niet enkel de planeet, ook de consument eist meer transparantie, minder vervuiling en producten en diensten die regeneratief zijn.  Welke innovaties zien we? Welke nieuwe materialen bieden hoop op een gezondere toekomst? Welke impact hebben ze op verschillende sectoren en hoe kan jouw bedrijf ermee aan de slag?

Boek onze keynote over de toekomst van duurzaamheid en begrijp hoe deze trend impact heeft op organisaties, producten en diensten. Boek deze keynote nu!

The Future of Sustainability bij jou? Boek nu!

"FutureKind explores with designers, product developers, curators, scientists and artists new materials, new regenerative methods and refreshing insights in the complexitiy of building a sustainable future."

Ontdek hier welke inspiratiesessies we nog kunnen geven (of althans een greep uit wat we hebben...)
 

Kristel keynote foto_edited.jpg

Onze klanten en partners

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

Wil je graag een presentatie op maat?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

bottom of page