top of page

Keynote: Luxury

burberry-imagined-landscapes-pop-up-jeju-island_dezeen_2364_col_hero2-1024x576.jpg
Kristel Vanderlinden koffiedik kijken

Luxury Futures

We zien de luxemarkt altijd als een voorloper van innovatie, experimentatie en je m'en foutisme. Zij en hun cliënteel zijn early adopters van trends en durven vaak tegen de stroom in te gaan. 

Wat betekent exclusiviteit in 2040? Gaat het nog over consumerism of eerder over vrijheid? Wat is luxegoed? Is het tijd? Misschien de nieuwste The Fabricant-collectie in the Metaverse? Of de nieuwste technologische snufjes? 

Luxe kent veel maten en vormen en betekent voor iedereen iets anders. De toekomst van luxe ziet er dan ook heel veelzijdig uit. Onze keynote gaat in de diepte en is inspirerend én misschien een wake up-call? 

Boek onze keynote over de toekomst van Retail en begrijp hoe deze trend impact heeft op organisaties, producten en diensten. Boek deze keynote nu!

The Future of Luxury bij jou? Boek nu!

"Futurekind navigates luxury brands to more service, immersive experiences and novel loyalty approaches. Luxury as a service and post-demographic futures are central in our futures keynote. "

Ontdek hier welke inspiratiesessies we nog kunnen geven (of althans een greep uit wat we hebben...)
 

Kristel keynote foto_edited.jpg

Onze klanten en partners

Roularta logo
NN logo
Proximus logo
Arvesta logo
Maasmechelen Village logo
Land Rover logo

Wil je graag een presentatie op maat?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

bottom of page