top of page

KEYNOTE

FEMININE FUTURES

ANDERE KEYNOTES?

In de dynamiek van onze snel evoluerende wereld, doordrenkt van innovatie en vooruitgang, doemt een cruciale noodzaak op: de feminisering van onze maatschappij. Vaak blijft het gesprek beperkt tot de loonkloof tussen mannen en vrouwen, maar de diepgewortelde kloof strekt zich uit tot essentiële domeinen zoals productontwerp, femtech en vrouwelijke gezondheidszorg.

De feminisering van de maatschappij biedt niet alleen een morele en ethische basis voor gelijkheid, maar ontsluit ook zakelijke kansen. Het ontbreken van vrouwelijke perspectieven in productontwerp resulteert in gemiste kansen voor innovatie en groei. In deze keynote geven we heel wat voorbeelden en innovaties die een nieuwe wereld en business potentieel illustreren als we de vrouw in UX, design en productontwikkeling als een nieuwe doelgroep beschouwen.

Ontdek hier ook onze blogpost over het potentieel van een vrouwelijke toekomst.

lancome.jpeg
Feminine Future 4.png

"Although women comprise half of the world's population, this demographic is still massively underrepresented in healthcare, technology, AI, product design, and every aspect of our society. At Futurekind, we aim to showcase the enormous growth potential of women in business opportunities."

Kristel keynote foto_edited.jpg

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN EN PARTNERS

Logo Roularta
Logo NN
Logo Proximus
Logo Arvesta
Logo Maasmechelen Village
Logo Land Rover

WENS JE EEN PRESENTATIE OP MAAT?

Afhankelijk van uw behoeften kunnen we presentaties op maat maken, gebaseerd op uw sector, bedrijf of maatschappelijk thema. Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

YOUR FUTURE STARTS HERE.

Get in touch at hello@futurekind.be

GEEN NIEUWSBRIEF,
WEL EEN COMMUNITY

Scan deze whatsapp QR-code en wordt deel van onze FutureKind Rebellion. Wij delen graag als eerste alle interessante trends en inzichten die we tegenkomen. 

bottom of page