top of page

do 12 jan

|

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Koffiedik Kijken

Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche. Diverse sprekers nemen een kijkje in de glazen bol: wat brengt 2023 voor bureaus, exploitanten, adverteerders, goeroes, BN’ers, columnisten en politici?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Koffiedik Kijken
Koffiedik Kijken

Tijd en locatie

12 jan 2023, 16:00

Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Koffiedik Kijken is dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, marketing- en communicatiebranche in Nederland. Koffiedik Kijken gaat over de toekomst voorspellen: wat staat de branche in 2023 te wachten? Wat zijn belangrijke trends en bewegingen? Hoe verbeteren wij de kwaliteit van het vak? Wat kunnen wij leren door beter samen te werken? En wat is eigenlijk het geheim van een goede samenwerking?

Marcel van Roosmalen draagt dit jaar een speciale live column voor. De verslaggever, columnist, podcastmaker, professioneel mopperaar en mediagoeroe zal op onverbloemde wijze uit de doeken doen wat ons het komende jaar te wachten staat. Naast Van Roosmalen doen vier vakgenoten hun voorspelling voor het komende jaar: Janneke Niessen, Gijs de Bruijn en Kristel Vanderlinden (FutureKind). de vierde persoon wordt nog bekend gemaakt.

Deel dit evenement

bottom of page